brand sanitizer yang bagus

Hai mommy . Sape kt sini ada pakai sanitizer before touch baby? Boleh suggest tk brand ape yg okey untuk saya try ☺️. First time nk beli ni so nampak bnyk sgt pilihan tktau nk beli yg mana .

2 Balas

Anak sy kalau kena sanitizer naik gatal2...ada baby yg x bole kena...kne try n error...

4y ago

Oh yeke . Kalau camtu saya try beli yg trial set dlu la tgok baby ok ke tak . Kalau okay boleh teruskan n beli botol besar terus .

Stayzon skin antibacterial foam sanitizer 😊

4y ago

Most welcome ! :)