week 15

Saya nak tanya. Normal tak kalo sakit punggung time pregnant? Punggung saya sakit sangat tp belah kiri je. Kanan tak sakit. Kalo nk duduk tuh Allah je tahu sakitnye mcm mane ? orang ckp sebab baby nk membeso. Kedudukan baby belah kiri sebab tuh sakit belah kiri je .

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

ya Puan, bila mengadu sma kkk sya dia pun ckp baby nk mbesar, so dia ambi ruang, makin lama makin mhimpit, tp still comelkn bla bayangkn balik wajah baby😁

3y ago

Sakit sgt bila nak duduk tuh. Boleh mnangis 😭

sama la saya week 15. sakit punggung kanan. masa bangun tidur lagi bisa. nak tunduk tu sakit bukan main