Sakit punggung

Salam mommy2 pernah tak rasa sakit tulang punggung belah kiri..? Rasa ngilu je, nk berjalan pun tak boleh. Baru 4month.😭😭😭😭

9 Balas

Sama. Kdg nak bgn tetibe rasa mcm dislocate. Kdg tgh bawak kereta tetiba sakit. Sy belah kanan ada lekuk sikit area punggung. Pelik tak tahu kenapa

1y ago

Ooo.. sy belah kiri.. mybe dduk n brjln terlalu lama kut

samalh bru msuk 4 bln tiber sakit punggung belah kiri, adakah ini normal @tidak? sakitnya yg mnyucuk tiba2 nsib xlama🥲

1y ago

Tu la kadang2 risau.. mcm nk lumpuh sakit dia. Xboleh nk gerak

Berapa weeks? Saya 15w pun sakit tulang punggung. Macam dislocated je rasa. Nk brjalan kena pegang tulang blkg.

1y ago

15 weeks jugak. Yee betul..

saya pon kene.. sbb lama sangat duduk dlm kereta kut.. jadi x bleh berjalan normal.. risau sangat

1y ago

Betul.. rasa sbb dduk lama sgt dan byk sgt brjln

Same. Kdg2 nk bangun dr rukuk pon sakit sgt. Sapu minyak angin pon xjalan

1y ago

Kannnn.. mcm lumpuh rasa dia..

adaaa samaaa duduk lama sakiy baring pun sakit nk jalan lagi la😭

11mo ago

betullll

Samelaaa sy dari awl prgnent dah sakit bru 3 bulan ni

1y ago

Kannn.. biasa sakit jugak tp sikit2 je.. baru ni kene smpai xboleh nk brjalan.. last2 husband urut baru ok 😅🤣😂

Samala saya pon sama, xboleh duduk lama.

saya pon tgh alami, baru 4 bulan

1y ago

Hehehe.. try urut tmpat sakit tu.