sakit punggung

normal ke kalau sakit punggung belah kiti sangat? bila kita buat pergerakkan ke belah kiri,baru rasa tapi rasa sakit sangat.

4 Balas

jngn dduk trlalu lma ya sis bnyk kn baring dn rengang kn bdn sikit² sbb kalo trok lngsung tk bole nk bngun sis

normal kot.. sy tak blh duduk lama kt tempat keras 😅 sy suka duduk kat gymball, yg tu plg sesuai.

Sma laa ni... Punggung sakit.. Rasa penat Sgt pun ada...da ke yg sama seperti Sya ni??

2y ago

Terima kasih atas peringtan nya🥰

Normal sis lg2 tgh prgnnt..sy pon tgh alami skrg😭sakit sgt