Sakit pinggang + Cepat penat

Saya nak tanya normal ke week6 sakit pinggang dan cepat penat. Bila mengadu kat husband dia yang menggelabah takut nak datang period (sebab tanda nak period saya memang sakit pinggang). Loya pun dah takde just pening2. Masa week5 ada loya. Yang ni pun suami risau sebab takde loya dah. Maaf tanya sebab first time mengandung + ttc setahun. Husband menggelabah terok setiap 5minit tanya baby ok ke tak. Stress kita ?

8 Balas

Normal itu sis sa dulu mula2 bru 5 weeks skit btul2 mcm mau haid Tpi doa sja sma byk2 rehat ye jgn angkat berat2 jln perlahan2.. . Sma dengan suami sa ne dari mula perggey kita baru ckp sakit sikit terus suami risau lebih2 lucu pun ada suami ne, kita bru mengaduh aduh da kelangkabut tya skit mna2 x huhu jdi nya kita yg risau 😥😥

Hehehe sama laa kite.. awal² pregnant mmg cpat penat n sakit pinggang.. smpaikn at tulang pelvis pun sakit even bdiri x tahu nape.. N baguslaa husband caring, means bgi perhatian xde lepas tgn.. 😁

Awal2 tu memang rasa lemah sikit bdn dan pinggang. Husband caring tu xpe..😜

sis dh check upt mmg +ve ke..klu mmg +ve normal la tu..hehe

normal sis..xpyh risau yer

Normal sis. Bnyakkan rehat ye

Normal sis. Huhu dy risau la tu😁..bykkan rehat n jgn stress yea

Normal tu sis..bnyakkan rehat..jgn stress okey..