Tak rasa apa

Normal ke kalau tak rasa apa time pregnant? Contohnya mcm sakit pinggang, cramp perut, sakit belakang , sakit kepala mcm mommy2 lain mengadu.. tapi loya muntah tu ada laa.. cuma sakit2 lain tu takde, risau laa, baby saya okay ke dalam perut? Saya pregnant 12weeks. Tanya bukan sebab tak bersyukur cuma saya risau org lain mengadu mcm2, tapi saya tak.. risau je😅

2 Balas

Normal, kdg tu dtg lambat sikit. Mungkin tri2/3. Sy pun masa awal ingat xda alahan sekali bedrest terus & siap drip nasib 2x je 🫠

1y ago

Normal takpe la, risau jugak kawan2 mengadu mcm2 tapi saya mcm tak rasa apa2. Alhamdulillah🤣🤣

normal.. nnti kalau sakit awak pulak yg post keluhan kat sni . 😅 dont worry fkir yg baik insyaAllah jadi yg baik

1y ago

Tanya je sbb risau, kalau normal takpe la🫣