betul ke?

Betul ke kalau sakit perut nak period pregnant? Saye dah delay period lebih 5 weeks. Sebab banyak kali tumbuh jerawat,sakit nak period,sakit dekat payudara bahagian pting. Sakit pinggang sesangat. Saye belum check upt. Lepas tue cepat penat. Saye baru berkhawin 5 bulan. ? Confius sebab sakit period banyak Kali. Tapi tak period2. Nak keluar beli upt musim pkp kann. So sekarang memang berjaga jelaa.

2 Balas

Suruh husband beli kat farmasi.. Boleh lah jaga2 awal2 kan.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis.. Be positive👍

Try beli upt kat shopee sis.. mana tau ada rezeki kan.. semoga dipermudhkn urusannya n semoga ada rezeki ya 🤗