Keputihan berbau

Saya nak tanya. Normal ke waktu dah 6bulan ni keputihan berbau hanyir? Sebab suami tegur baru baru ni bila bersama, saya punya keputihan berbau kuat sgt. Padahal tiap kali bersama memang saya bersihkan dulu ssebelum nak bersama. Ada tips tak nak hilangkan bau keputihan ni?

11 Balas

Baik minta pandangan nurse @ doc sbb bruni sy pun diperiksa utk thu tahap keputihan sy kte nurse klu berbau tu xnormal kemungkinan dijangkiti kuman. Tkut terkena jangkitan pda bby.