Baby tak berak

Saya nak tanya normal ke baby xberak. Baby 9hari. Baby full bf, hari ni dah 5hari baby xberak tp kerap kentut

4 Balas

hati2 bersedia untuk kebocoran melimpah2😆 anak sy full bf masa 3m 💩 seminggu sekali.. siap buat note kat calendar fon sbb tk 💩 lama takut lupa ingat baru 3 4 hari padahal dh lebih 7. semua catat sbb ibu lupa semua benda

2mo ago

bf tk sama dgn fm, susu blh hadam semua. kalau minum fm, dh start makan, minum fc, seeloknya 💩 hari2.. selagi baby ok tk kembung meragam 💩 rupa ok then ok je, kalau tk ok gi la klinik

cuba sis urut sikit perut anak sis...sebab baby atleast kene berak sehari sekali..takut nanti baby kene sembelit pulak...susu sis banyak ke?kalau cukup susu bf In Sha Allah xde apa2..

2mo ago

Setiap hari selepas mndi mmg sy buat urutan perut dia sis .. kentut je yg seronok kluar 😅 berak xnak pulak dia.. sy xpasti la susu byk or tak tapi so far baby kenyang la lepas menyusu sy

normal. baby bf normal tak berak max 14hari. tapi kena cek la baby okay ke tak. perut keras ke tak. meragam ke tak

2mo ago

Alhamdulillah. So far bby x meragam, xkembung perut . Tu la cuna risau dia xberak