Baby full bf xberak 12 hari

Hai moms. Xpe ke baby (2 bulan) xberak dh 12 hari. Sebelum ni kentut byk. Dlm 2 hari ni mcm xbape dgr sgt plk. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

max 14hari bagi baby yg fully breastfeeding ni tak berak. baby meragam tak? selagi baby aktif, perut baby okay mean baby okay tapi kalau masih rasa risau boleh bawak baby ke klinik okay.🌻

dia ada kembung perut or aktif tak?, kalau ni takpa kot, sbb fully bf tak berak lama okay je.