cara pengiraan

Hi saya nak tanya mommu2 semua, macam mana pengiraan ya. sebab haid saya memang tak teratur dari dulu lagi, saya last period bulan 11, tapi bulan 1 saya cek dua kali 1 line saja. lepas itu saya check lagi bulan 2 harini jugak double line 😁 jadi macam mana ya nak tahu dh brapa bln. sebab takde pengalaman lagi baru first time ni 😁

cara pengiraan
2 Balas

Kena pegi scan sis 😁

2y ago

kena pergi check kat klinik ibu dan anak? kat sana pun boleh tahu dh berapa mnggu kan??