Saya nak tanya mcm mana kite nak tau air ketumban sikit..kena scan kat kk or swasta?

11 Balas

g klinik swasta. time scan tu biasanya doc akan bagitahu semua samaada baby ok or not. air ketuban okay or not,kedudukan baby,tali pusat,ukur lilit badan baby,kepala baby,jantung baby. awak boleh buat details scan much better sbb boleh tahu semua details about baby!

sy buat detail scan dkt hospital pantai. sgt puas hati. die bg penerangan keadaan baby sgt details. mcm sy sangkut air gula, so doc mmg check kandungan air ketuban samada tlebih/tkurang.

Scan swasta n kalau dr tgh scan tny je die air ketuban sy ok x dr? Nti die ukur nk tgok normal x(xlebih n xkurang).

5y ago

Ouh ok sis tq

Swasta @ kk, dua2 tu check air ketuban. Kalau tak normal mmg doctor terus bgtau.

Selalu masa scan pon doktr ade bgthu..... Tp tgok pde kndungan brape week la

If you pergi swasta boleh je nanti dia akan check terus

kat kk pun boleh.. tpi kalau mau cepat.. pigi swasta

Pergi swasta boleh check terus

buat detail scan swasta

Sy suka p swasta