air ketumban

Kalau dekat kk dorang akan check ke air ketumban kita? mcm mana kita nk tahu air ketumban kita banyak ke sikit ke? haritu saya pegi swasta buat details scan then air ketumban nya mcm kurang sikit, lepas dari tu macam mana ya nk tahu air nya dah jadi banyak?.

2 Balas

kt kk ada, mmg wajib diorang check sekali ,cuba tgok kt scan tuh ada tulis "AFI", tuh maksud air ketuban la. maybe time awak g scan kt swasta awak kurang minum air, tuh drop sikit

Kat kk mmg akn diberitahu. Cuma klau dktr tak bgtau, Puan lh kena bertindak tanya☺️

2y ago

Sama-sama☺️