33 week

Saya nak tanya.. Knp pubic bone saya sakit sgt.. ? Pastu dah bleh ready ke barang nak ke hospital?

2 Balas

33wik dh blh dh ready brg smua sis.. sbb kekdg xleh nk jngka..ada yg lahir bby awl..ada yg lmbt smpai 40wik.. pape pn mg dpmudahkn segalanya aamiin..jnji mommies n bby sht... Aamiin..mcm sy bersalin ms 34wik bby prem..la ni alhmdulillah bby dh umo 5bln dh 😉✌pape take care ea..jgn lupe buku pink kena sntiasa ada dgn sis kalau nk g kluar memne bwk k 😉✌

Dah boleh ready dah.maybe sebab baby besar Dan ruang sempit dalam perut.sebab Saya pun dah Mula sakit Kat bahagian kemaluan.