Produk Tenusu

Saya nak tanya... klu nk mkn obimin xamik produk tenusu dalm masa 2 jam. Tadi pagi sy nk buat nasi goreng dan dekat perencah tu dia tulis produk ini dikilangkan dgn peralatan yg juga memproses mknn yg mngndungi susu.. ikan dan gandum?? So mcm mna ni?? Ke produk tenusu dalm jumlah yg sedikit xapa???

2 Balas

Kalau mcm nie xde mslh sis.. yg xboleh, minuman / mknn yg terang2 produk tenusu.. stakat mesin memproses xde mslh..

5y ago

terima kasih

Dia just susu je sis klu nk mik ubt obimin prlu gap . Yg lain xprlu sis..hahadeii..😅😅😅awatla sis pembaris sgt..haila2... 😄✌

5y ago

Sy pn xde pnglmn ms ritu..pestime preggy..tp try search google kekdg tu tgk mne blh n x..mcm ne nk ckp ek..emm .kne byk mmbc sbnrnye...esp dkt article yg the asian parent kuarkn byk mmbntu..dan dgn sumber2 internet lain yg blh kita dpt.. 😉✌vlog dr ibu2 yg berpengalaman preggy ke..dorg byk share ilmu tuk kita bljr n tw ..