New obimin dari klinik kesihatan .

Salam mamies, saya nak tanya ada tk sesiapa yg dpt obimin daripada kk . Korang makan waktu sahur mcm mana ? Sebelum makan ke selepas ? Sebab dr ada explain msa nk bgi ubat apa tu ckp sebelum makan and gapkan 1/2 jam and gap 4jam dri makan kekacang, tenusu and etc . Tpi smpai farmasi , dorang ckp makan lepas makan . Jadinya mana yg better ? #bantujawab

1 Balas

nk senang mkn ubt tu, mkn sblm tidur.

2mo ago

Ohhh boleh jgk yaaa awak, maknanya kalau sehari tu makan waktu malam sebelum tidur jela eh