Anak alergik tenusu

Hi mama smua. Anak saya dah 8 bulan. And alergik tenusu mcm yogurt, susu FC camtu akan naik merah2 and biji2 mcm gegata bila mkan. Telur pun alergik sbab anak eczema. Nak tanya contoh nak buat kek kukus tengo resepi mostly pakai susu FC and telur. Selain susu fc , susu ape blh ganti ye? Anak minum susu badan so mmg takde formula milk.

1 Balas

sama dgn anak sye 11m+ mmg lactose intolerance. semua produk tenusu xboleh. ank sye mmg susu bdan sepenuhnyaa. kalau sis nk try susu formula, maybe blh try bg yg soy based mcm dugro soy ke