Minum Air Gula

Saya nak tanya klu 1st p cek baby dkt klinik mmg kena minum air gula ka? Maaf 1st preggy xtaw hehe

19 Balas

Minum air gula ni untuk check kalau sis kencing manis ke tak. I’m sure everything is okay.

4y ago

Tak lame tu sis. Depends berape laju dorang buat kerja je.

sy kne minum 2x sbb berat bdn...tp 16 week kot hritu minum air gula nasib result ok..

tgk fmly ada sejarah kncing mnis x..jika ada mmg kena minum air gula #TAPSupermoms

Saya baru nak kena minum 2nd time pegi nt. Nervous pula nak kena minum nt 😂

Mmg kna. Sy dua kali kna mnum sbb preg frst lps 35 thn

sy 24w baru minum air gula🤗🤗🤗

kalau berat badan belebihan kot

25thn ke atas wajib minum air gula.

4y ago

Berat lebih atau keturunan ada kncing manis mmg kne minum 😖

skg mmg wajib mnum