pregnant test

Saya nak tanya, kalau macam ni pregnant ke? C memang samar ke line nya?

pregnant test
39 Balas

Sya dlu masa check c line tu lagi kabur, masa tgk tu taktau nak happy ka tak? Haha somi terus ajak pi klinik check, alhamdulillah pregnant. Skrg ank dh 3month

Kalau line 'C' langsung tiada tapi T ada/tiada baru dikira invalid result. Tapi kes sis ni jgn risau congrats hehe ?

mmg pregnant...Saya Masa first buat upt pn line c jadi pudar line t plak terang..bila jumpa doktor n scan, dokt sahkn dah 7 week..

5y ago

aahh..g klinik doktor sahkn 7 minggu..tapi x de heart beat lagi Masa tu..dokt Suh repeat lagi 2 minggu utk scan heartbeat..sy x g pn..tggu scan Kat kk utk kompom due..Masa g scan Kat kk tu dah 11 week dah ad heartbeat..??

pregnant la ni sis. kami tgk line macam terang ja. kalau nak sure boleh g klinik cakap nak check pregnancy.

Yapp c memang samar nt bila contoh 2 bulan awk scan balik nt line die nmpak terang

Ni dh kompem pregnant sis..tahniah ye ..kandungan awl lg sbb tu x pekat lg line tu?

Smada terang atau tak pregnant dah tu.. Tinggal check dgn doktor.. Tahniah.. ?

same mcm sy kabur kat c... alhamdulillah positif.... skunk dh 12w...

Tahniah ade da tu same mcm saya check smlm mcm tu jgk tp C die pekat skit

Sy pon mcm tu jga..Alhamdulillah esok due ..btw tahniah sis ?

5y ago

Semoga dipermudahkan ya sis.. ?