Pregnancy test samar

Hai nk tanya, saya try 3 upt test berlainan jenama, then 3 ni ada garisan double line tapi samar. Maksudnya saya pregnant ke?? Tapi bila tangkap gambar macam taknampak pulak. Tapi tengok real memang ada line. Cuma samar.

Pregnancy test samar
1 Balas

nmpk smar² sis, nnt try lg 2 mnggu utk cek kepekatan nya..sbb klau samar² ni hcg x tnggi lg..jaga kshtan dn pemakann sis ye..jgn buat keje berat²..in shaa ALLAH ada rezeki sis tu 😊

12mo ago

saya pun cmtu