Nak tanya bercak darah hari pertama tu darah keluar banyak ke sikit ?adakah d sertai dgn lendir?

3 hari keluar darah.hari pertama banyak dan warna merah terang

3 Balas

Hari pertama cair pinky color.. Hari ke 3 coklat gelap campur sikit darah beku berurat spt benang. Gi scan baby tk growing sepatutnya 6minggu lebih tapi saiz kantung 5minggu..doc terus stop duphaston utk bg laluan darah keluar lancar..

Kita sama sis , taktahula kenapa😭

1y ago

Puan pergi doc sakit puan. Dlm keadaan mcm ni kita perlu rujuk org yg pakar. Kdg lain org lain kondisinya. mungkin dah tertulis ini bkn rezeki saya. Ada ramai sahaja diluar sana yg mengalami pendarahan ketika hamil ada yg berjaya melahirkan. Insyaallah.. Yg penting dlm keadaan begini puan +ve ya!

Maaf sy kurang faham