keguguran atau masih ada

saya nak tanya, hri tu saya dishkn pregnant 5 weeks, lepastu, saya bleeding and a week after, dr cakap kntung tu dh tkde, spnjg bleeding tk pernah keluar seketul besar ke ape, just darah beku yg kecik2, and then, 4 hri lepas tu saya dh takde darah dah, tpi sympton mual masih ade, then dua hari lepas, keluar lagi cecair coklat, dan test tpi negetive, kenapa ya?

1 Balas

Test negative, scan pun takde maknanya dah tak mengandung. Salam takziah

1mo ago

baik, thank you