Mummy runsing

Hi saya nak tnya..ada ka puan2 semua prnah jdi mcm saya..buat check upt hasil psotive bulan lepas..then sya g klinik buat check up.. doctor scan kantung ada tpi janin xnmpk lagi..then doc sarankan kena buat ultrasound..dh buat ultrasound bru nmpk..tpi bru sggt lgi..xbole nak sahkan brapa mggu..yg buat sya rungsing skrag 4 hri lepas smpi hri nie sya ada keluar darah..tpi mcm period..sya buat upt hri mula kluar drah tu hasil positive line terang jgk..hri nie hri ke4 sya buat dh samar line tu..mungkin sya keguguran ka??..#bantusharing

1 Balas

Ada kemungkinan gugur sis. Cuba cek dekat hospital

3y ago

Ya sis sepatutnya kalau ada darah walaupun sikit direct pergi hospital even spotting coklat sikit2 tu pun. Semoga ada rezeki sis cuba cek hospital dulu