22weeks pregnant

Salam semua, pagi tadi dlm pkul 11:30 pagi mcm tu, lps sye sarapan, sye buang air besar. Waktu buang air besar tu mase sye basuh, sye nmpk jari sye ade darah. Then sye basuh lagi ,and try usik tmpt yg same still bleeding. Tpi sikit je bleeding tu. Agak2 kenapa ye??? Lepas pade tu dah tkde bleeding dah till now. Darah dia mcm fresh blood merah tanpa ketulan.

3 Balas

samaa dgn sy time 23 week berak berdarah menitik2 kan?. sis berak keras tak. kalau sy time tu berak keras sebb banyk mkn milo . pegi klinik doc akn kasi ubat cairkan najis. terus elok sis. darah pun takde dh

11mo ago

Sye tak pasti sis darah tu keluar dubur atau kemaluan sye. Tpi sye rasa mcm dia keluar di kemaluan sye. Tpi tak bnyk . Sye jdi risau sgt. Ada masa mmg berak keras sis. 😅 kdg kalau berak keras sye tak teran sgt sbb risau .hahahaha

Darah sebab buang air besar atau dr mana. Kot la sembelit ke apa.. Cuba pi jumpa doc kalau risau..

11mo ago

Sye rasa keluar dari kemaluan la sis. Tpi bleeding dia sikit . N keluar time tu je . Then sye perhati je lepas tu takut2 ade bleeding lagi. Tpi takde pula keluar dah.

baru lepas bersama ke mcm mana

11mo ago

mungkin sebab buat kerja tu kot. ada orang dia mmg tak boleh buat kerja2 berat. ada orang lasak sangat2 pun okay aje. kalau dah stop, InshaAllah takde apa2. kalau berterusan tu yg kena pergi jumpa Dr.