Lewat 2 hari upt berbeza detect berbeza keputusan..

saya nak tanya cycle hari pertama saya dikira hari pertama spotting atau hari heavy period.

Lewat 2 hari upt berbeza detect berbeza keputusan..
5 Balas

kalau spotting tu eventually jadi makin heavy dan full flown period, kira dari first day spotting. yang tulis tu HCG tu digital ke? digital selalu tak berapa sensitif, jadi maybe lambat sikit baru detect

6mo ago

Tq sis 🌷

Try repeat lagi.. digital2 ni dia kena lebih miu hormone tu baru blh detect slalunya.

6mo ago

Ya saya dah repeat dah sis line strips semakin terng.terima kasih atas balasannya ya

kalau cukup sifat syarat haid then haid lah, better tanya husband sendiri

6mo ago

Sebab ada yg kata kiraan heavy priod ada yg heavy period dkira haid cycle day 1 tu yg tanya siapa ada pngalamam nurse ke bgtau..tanya laki sendiri dia lagi la sbb bkn bdg dia hal haid ni 😅

Rsanya hari spotting.. klu esokny heavy period

6mo ago

4hari juga spotting sikit2 kalau pergi toilet.

beli jenama dip n tell insyaAllah tepat.

6mo ago

Saya dah guna dgital clearblue tggu 6w saya akan g scan pula 🫶🏻