Ada tak mengandung tapi upt lewat detect?

Hai.. nak tanya.. ada tak ibu2 mengandung tapi upt lewat detect? Sy skrg belum lewat period tapi simptom mengandung tu kuat sangat. Sakit bawah perut.. lapar sgt2.. duduk diam2 atas kerusi pun rasa pening.. rasa nak muntah.. breast sakit sesekali. Tapi check upt -ve. Saya ada 2 kali pengalaman mengandung. Dua2 gugur.. Dua2 dpt detect awal sebelum period. #bantusharing

6 Balas

masa sy previous pregnancy, mcm ni la. then masuk 3bulan delay period, g scan ada isi. masa tu 4w3d(upt CB +ve, upt klinik -ve). then xlama mgu ke 7 miscarriage. skrg ni jadi lagi. lewat sebulan +ve samar2. g scan doc xsure kantung atau cyst dalam rahim. betahcg pn 1.7 je. td baru amik lg, esok bru review semula and buat tvs. upt sndri +ve, g klinik -ve. sama mcm 1st pregnancy🤦‍♀️ nk berharap takut, tp mmg berharap ada🤲❤️ u g scan la sis if dh delay lama and rasa xselesa..

2y ago

sis.. sy pun sama.. upt CB -ve dah.. ke CB dpt detect hormon juga? hmm.. sy skrg malas dh nk fikir.. subur ke mengandung ke.. bukan give up... tapi penat nk check upt pastu kecewa..

saya mcm ni awk, dh 3 hari lewat period. mabuk ja ni. xtau nk buat apa

2y ago

Alhamdulillah..semoga ada rezeki dan dipermudhakan segala urusan 🤲

tunggu period lewat then check balik yee ☺️

2y ago

semoga awk dikurniakan rezeki zuriat di bulan ramadhan yg mulia ni amiin. semoga ada berita gembira utk awk tau

nk period pn simptom mcm tu jgk

2y ago

Skrg period tak dtg2 lagi..

follow.. sbb sy pun macam ni

imiiknkv