Adakah saya pregnant atau apakah?

Assalamualaikum mommy semua, saya lewat 5 hari period, lepas tu buat upt 2 hari yang berbeza, naik 2 line blur. Hari ke 7 rasa sakit macam nak senggugut period. Ada pernah alami?

Adakah saya pregnant atau apakah?
3 Balas

Hi sis. Ya saya pun mcmni.. upt mula2 samar je, 2nd day test upt dah terang sikit.. rasa sakit senggugut tu pun ada tp on & off je. Tak selalu.. semoga ada rezeki kali ni sis 😇 doa kan sya juga ye..

2y ago

Saya malam tu rasa sakit senggugut, pastu keluar darah coklat first. Pastu pagi ada keluar sikit tapi tak senggugut dah.

+ve w.pun kabur. Banyakkan bedrest, makan asid folic, minum air kosong secukupnya, jangan angkat/buat aktiviti berat

2y ago

Risau saya hehe. Tengah ttc

test lg after 48j. hcg meningkat setiap 48j. upt akan terang kalau positif☺️

2y ago

Saya pon masa dpat thu pregnant, rasa senggut. Bnyak kali cek takot period keluar. Bila cek upt ,2line. Smoga diprmudhkn sis. Moga ada rezeki. amin.