Buat Rambut Semasa Mengandung (treatment/rebonding/colour)

Saya nak tanya boleh ke buat rambut ketika mengandung (treatment/rebonding/colour) ?

2 Balas

I baru je buat rebonding last week pada kandungan 36minggu..memang stylist tak recommend sbb ada chemical, takut ada reaction pd kulit atau bau yg tak elok. Tp i buat juga atas risiko sendiri, slps tanya pd doctor. Dia kata, kalau tak ada allergies, dibolehkan. Lepas dua hari, i jumpa my doctor (O&G), scan baby semua ok. Growing accordingly. Baby pun gerak mcm biasa.

Baik elakkan sis.. ikut daya ketahanan seseorang... Nanti apa2 jadi menyesal tak suda..