Boleh ke kalau time mengandung pergi saloon buat treatment Rambut..

Boleh ke mengandung 4 bulan lebih nk buat treatment Rambut kt saloon.. Atau nk buat Rebonding..

2 Balas

Sy mse preggy no2, sy pnh uat rebonding mse kndungan 8bulan lebih.. Alhmdulillah ank sihat jek da 5y daa.. Sy rase depends body msing2 n bhan rebonding yg digunakan..

Better jangan sis. Bahan kimia kuat untuk produk meluruskan rambut. Sy biasa check dekat feature Aktiviti dalam app ni, banyak info dekat situ