Hair Treatment masa mengandung

Hi mommies, nak tanya boleh ke buat hair treatment macam rebonding masa tengah pregnant?

5 Balas

ubat rebonding rambut tu ada bahan kimia kan kalau tak silap.. so sgtlah tak boleh. lagi satu rebonding pakai ubat lurus rambut tu x boleh sis, sebabnye ubat tu selaputi rambut, bukan serap. mandi wajib pun x sah apatah lagi solat.

Klu baby masih baru, better jgn buat dulu sbb ada bahan kimia dlm krim2 rambut tu, tunggu baby besar sikit.

boleh je...sy penah buat msa anak sulung ngn anak no 2..

1y ago

Awak buat masa trimister ke berapa?

Yes awak boleh buat. Kecuali hair coloring.

x blh.