Rebonding

Hi, nak tanya..bole ka ibu mengandung buat rebonding rambut??

9 Balas

byk org cakap x boleh tp haritu sbb x tahan nak tggu lepas besalin sy gi colourkan rambut. okey je😅 ade je preggy keje dkt saloon sllu tehidu chemical😅

Tak d galakkn..nti lepas bersalin br sis buat k 😉tkut effect dkt bby nti sbb bhn dgunakn trsebut ada mengndungi chemical xsesuai tuk ibu2 peknen...

Erm kalau boleh masa preggy jangan buat rambut. Sbb kita tak tahu ubat apa yg dia guna utk rambut. Effect baby nanti.

I Ada buat rebonding Dan color Masa bulan ketiga 2 kali. Tapi Masa itu I x tahu lagi I tengah pregnant.

Tak digalakkan sebab kemungkinan chemical yang digunakan tak selamat untuk baby

Jangsn. Chrmical mampu bhyakan baby

chamical x elok sgt

No. Tak boleh

Ta boleh..