Gatal gatal

Hi, saya nak tanya. Bila waktu malam je badan saya gatal gatal dari kaki lengan tangan macam kena gigit nyamuk gatalnya tu. Tapi bayang nyamuk pun saya tak nampak. Waktu siang tak gatal pula. Ni alahan mengandung ke? Krim or minyak apa yg sesuai ya?

1 Balas

saya pun sama sis... berbintat sampai tinggal parut hitam.. habis melecet.. ingat sekejap lagi baru nak pergi klinik tanya.. saya bukan malam je.. setiap masa.. kadang tidur tak lena.. bangun sebab badan gatal2

5mo ago

Yee sis, jd parut dah kaki satu badan. Pening kepala, nak sapu minyak panas ada certain yg takboleh disapu😭 btw Nanti feedback doctor share sini sis.