Badan gatal

Saya dah 22 week .. badan dah mula gatal-gatal 2-3 hari macam kena gigit nyamuk.. badan jadi gatal-gatal sebab nak jadi stretch mark ke? Ada siapa-siapa yang pernah alami tak?

7 Balas

saya pernah jd alergik di kaki di prt dbdn... tp biji2 ...kalau gtl2 prt tu ada tp nk garu biar blapik tidak meninggalkan kesan

ya saya 21week mmg slalu nak mngaru, tp cepat2 sapu mnyak bayi@ losyen😁 sbb x mau ada parut nant😅

Itu normal dear.. Saya pun mula gatal walaupun sekarang br 9 minggu... Boleh pakai stretch mark cream..

4y ago

Ya.. Semua.. Saya sapu cream yang doktor bagi.. Saya tak pernah ambil ubat

sama saye pun 20 minggu tp sudah ada rasa gatal kat dada tp syukur alhmdulillah tak teruk sangat

boleh guna ni sis utk lembabkan tmpt gatal.. http://Www.wasap.my/60194397834

Normal sis..bli cream utk elakkan gtl je

Mgkin..kulit meregang..