GATAL-GATAL SEMASA 35 MINGGU

Hi, nak tanya. normal ke gatal-gatal satu badan ketika usia kandungan 35 minggu?gatal gatal ni takde naik bintik merah ke apa, tapi rasa gatal tu satu badan, macam mengenyam je. lagi lagi tapak tangan and kaki. garu sampai tak dapat tidur. huhu perlu jumpa doktor tak? atau ni alahan biasa shj ya? ada mommy2 disini yg pernah alami situasi macam ni tak? jom share, nak tahu nak kena buat apa. #ingintahu

2 Balas

saya🙋‍♀... 30minggu ke atas tu sy ada gatal2 satu badan.. dan lgi2 tapak kaki pd waktu mlm... sy sapu vaseline je.. x jumpa dctr..slps tu gatal2 dlm keadaan terkawal....mungkin sbb hormon mengandung kot...kalau gatal2 tu x blh kawal / jadi teruk sis jmpa dctr ye😁....

1y ago

ouh ye ke sis. alhamdulillah, ingat dah tanda tanda nak bersalin dah tadi 😂 terima kasih

sapu je bedak baby ada jual kedai 2..