Alahan gatal

Ada tak mummiess2 kena alahan gatal2 keluar biji merah mcm kena gigit nyamuk masa trimester kedua, kita tak tahan la. ? gatal betul. Asyik bgaru jee ????

1 Balas

sis bole berhubung dgn sy sis. pm sy kt 0182462895 sy ade jual ibu scrub sabun gluta gebu. utk hilangkan gatal². tp, kene pakai konsisten. sy pakai sebulan je gatal² dh hilang. skrg preggy masuk 7bulan alhamdulillah dlm proses hilangkan parut hitam² sbb kesan luka je. xde bahan terlarang mmg sy suggest utk ibu mengandung.