khatan baby lelaki

Saya nak tanya.. betul ke kalau sunat masa bayi nanti dah besar tak payah sunat dh kan?? Sapa ada pengalaman?? Tq

5 Balas

Sunat sekali je seumur hidup sis. Perempuan ke lelaki ke. Sekali je. Kalau baby boy masa baby dah khatan. Dah besar tak perlu untuk dikhatan kan lagi😁

Haah sis. Sekali jee. Sy dgn suami pun kalau dpt ank lelaki, nk sunatkan awal2 masa bby. Tp so far scan ckp girl. Hehehe.

At least bile baby sunat time kecik dia takde la segan segan ke takut ke lari selamatkan diri elak kene sunat

sunat ni sekali ja sis tade banyak banyak kali nk dibuang apa lagi nanti tuu hihihi

5y ago

Hahahahhaha.. kann.. sebab dengar org ckp hari tu.. rase mcm xkan lah 2 kali plak kan..

Yer la sis.. Sunat skali jerkk... Law 2x pe la akn jd jd plk...😂