Khitan / Sunat

Hi mommies, nak tanya.. ada tak yang ada pernah sunat kan baby lelaki sebelum waktu baligh? means time dia kecik² lagi ni. kalau ada share pengalaman bape lama sembuh luka n sunat time bape bulan. thankyou ?

2 Balas

Ad, My bos . ank sebulan dh sunatkan. ad klinik yg bole sunatkan baby msih kecik. cpt baik . 1 lg mse kursus kawin pon ad sebut xda mslh nk sunatkan bayi lelaki tpy sblm 6 bln- mksdnya sblm bayi pandai meniarap😊

Kalau sunat ketika bayi... hanya 8-10 hari utk sembuh