Khatan anak lelaki 2 tahun

Hi, salam, nak minta pendapat/ pengalaman untuk parents yg dah sunat kan anak lelaki sekitar umur 2 tahun. Mencabar tak? Luka cepat sembuh? Harga biasa berapa? Nak sunat kan masa baby xsempat sebab kurang ilmu. Ingatkan khatan budak lelaki kena umur dah besar. Rupanya elok masa baby lagi. Jadi anak sy tahun depan nak masuk 2 tahun. If ada parents yg ada pengalaman nak minta pendapat. Terima kasih yee

1 Balas

anak saya berkhatan uur 2 tahun 10 bulan alhamdulillh x sampai semggu luka cepat kering. sunat ikut prgram area rumh ni rm50 je. macam mana anak puan, dah bersunat?

3y ago

anak saya pun belum lagi, baru masuk dua tahun. family kata tunggu besar je terus huhu mencabar tak masa jaga anak seminggu tu? lasak tak anak?