ada keputihan

hi . saya nak tanya , ada tak ibu2 dalam ni yang setiap kali pregnant je keputihan mesti banyak . apa yang ibu2 semua buat selain bagitau doktor n doktor insert ubat tu ? saya bukan taknak bagitau dekat kk tapi check up 19 ni . bfore nak tunggu 19 ni nak la cuba apa2 untuk hilangkan keputihann , ada tak yang korang suggest untuk hilangkan keputihann masa mengandung ni ?

16 Balas

saya pakai fefet sireh je sis . Alhamdulillah keputihan kurang dh ..

8mo ago

oh okay2 terima kasih boleh la saya cuba lepasni 😘