Keputihan hijau 38w

Hi mommies. Nak tanya. Normal ke keputihan hijau tu masih keluar lepas guna ubat insert keputihan yang doktor bg? Dah makin dekat kehamilan ni makin risau pulak.

2 Balas

hi awak. sy pakai juga ubat insert masa sebelom bersalin. sbb sy ada keputihan by the way gbs+ & candida. tp xde keluar keputihan hijau mcm awak ckp. sy pakai sebanyak 6x. 3x dr klinik yg sy checkup. 3x lg dr klinik lain yg sy pergi. contoh malam kita insert ubat then tido. esok nya bila bangun ubat tu akan keluar semula. warna putih ketul2. better awak refer doctor.

Normal saya dah 40week pun gitu siap gatal2 lagi. Lepas je doctor check buka bukaan terus takde dah😂 sebab normal janji ada buat test keputihan takde jangkitan bateria apa semua ok je

1y ago

Sama saya pun first mom. Insyaallah takde pape dan dipermudahkan yup dah bersalin lebih due 2-3 😂 baby selesa dalm perut tknak kluar