Suka bersendirian

Saya nak mintak pendapat .. semenjak pregnant ni .. saya selalu nak bersendirian .. saya tak suka bercampur dengan org .. saya sendiri pon tak faham knpe .. suami saya balik kerja tgh² malam .. sebelum pregnant suami nak balik keje je .. saya dah excited hidang mknan.. tpi time pregnant ni .. saya jadi malas .. kenapa ye ibu² ?

1 Balas

Pembawakan agak nya, Macam saya awal pregnant dulu, duduk dalam bilik je, sampai mak mertua terasa 🤣, skrg dah okay alhamdullilah