Mood terlebih rajin

Semenjak pregnant kali ni tak boleh tengok rumah bersepah. Badan penat tapi tak boleh dduk diam selagi uma tak bersih. Ade anak 2 org yg tengah nak membesar ni mmg kemas kejap je dah bersepah balik. Lagi lah uma 2 tingkat. Kemas atas bawah pulak sepah. Padahal saya mmg sebelum ni pling malas nak kemas uma. Kli ni terlebih rajin pulak. Pastu mulut xberhenti membebel kalau uma bersepah. Tgh mlm lagi xreti dduk diam. Kadang rasa nak ignore je bila uma bersepah. Tapi jadi nak marah pulak. Last2 penat pon still bangun kemas. Ada tak ibu2 macam ni kalau pregnant?

2 Balas

Saya 🙋🏼‍♀️ first n second rajin. saat dah masuk 6 bulan pregnant. kuat membebel dan tak suka tgok rumah sepah. dr atas smpi bawa n luar rmh hihi tp badan sakit2 . tp nk buat jugak 🤭

rajin nye... semoga mommy n baby kuat n sihat 😍

3y ago

Tq sis..post bpe bln lepas ni sis.. saya pon bru bersalin 23/1 aritu. Ni dlm pantang..