Saya dalam dilema😔

Hye moms, please tolong saya, saya buntu sangat ii, skng saya mengandung dah 37minggu, dan saya baru dpt tahu ttg kisah silam suami saya, teruk sangat ya allah😭 kadang saya nak pandang muka suami pun saya jijik, nak sentuh suami saya pun saya jijik, suami saya boleh dikatakan alim, tapi kenapa suami sya boleh terpesong jauh macam tu? Rosakkan anak dara org apa semua, saya smpai jijik, geli dengan suami saya, saya scan anak saya perempuan, sampai saya takut sangat kalau anak saya keluar, org lain pulak rosakkan anak saya, please mommy...saya buntu, saya jijik, saya geli, saya menyesal sebab tak kenal suami saya betul ii...allahhh luluh betul hati saya😭

1 Balas

suami dah bertaubat ke? benda tu cerita lama sebelum kahwin, sebelum awak kenal dia ke? nanti anak dah keluar, didik la dia dengan didikan yang betul.