Belum Nampak Hearbeat Bayi

Hi, saya nak bertanya.. normal ke kalau dah masuk 7 minggu... Kite masih x nampak apa apa... hanya nampak kantung bayi shj.. belom nampak heartbeat... Saya jadi risau dan stress pula. Apa sebab sebab kalau x menjadi ya?

2 Balas

normal . tggu 9 week keatas . setiap org lain² hehe

5y ago

Ye ke... Saya dah la for the past few days ni asyik fikir negatif.. Fikir bukan bukan sebab saya x de simptom simptom tu... Mula la saya fikir macam macam tentang kandungan saya. Sekali pergi klinik tengok ade kantung tiada heartbeat lagi la saya down. Saya jadi takut nak pegi check up lagi 2 minggu ni... Anyway, memang normal la ya kalau tiada apa apa alahan? Sis dah berapa minggu kalau x keberatan boleh saya tahu?