No fetal heartbeat at 7 weeks 6 days

7 weeks 6 days. Normal kah dah buat tvs tp belum nampak heartbeat walau nampak perkembangan janin? Sebelum ni scan nampak yolk sec je..semalam scan dah nampak bentuk janin tp xnampak heartbeat . Risau dan trauma sebab dah pernah 3 kali gugur.

1 Balas

insya Allah semua baik2 je. sy pn pnh gugur tahun lepas. xde heart beat.. scan mase 6mgu, ade kntung je. scan mase 8 mgu, ade janin tp xde heartbeat. repeat scan mase 9mgu, masih same xde heart beat walaupun ukurn janin lebih besar mase scan 8mgu tu. ckup 12mgu jatuh mase kt hospital utk temujnji d&c. skrg masih trauma dan risau untuk kndungn ke 4, baru 9mgu. semoga kite ade rezeki. same2 doakn sehat kedua2nya ihu dan bby.