9 weeks pregnancy

Saya minum susu anmum. Beli sekotak baru habis separuh bungkus. Saya berak cair hitam. Maknanya saya tak sesuai minum anmum ke? Atau memang awal2 minum macam tu? Ada yg minum anmum tak. Saya minum yg putih tanpa gula tambahan

2 Balas

Mungkin sbb iron tablet yg diberi dr kk tu.. Yg wrna kelabu tu.. Sbb kalau mkn tu mmg normal berak wrna cmtu.. Kdg² nurse akan tanya wrna berak kita tu sbb kalau wrna tak hitam, mmg kantoi la tak mkn vit tu..

saya dulu minum anmum jugakk tapi buang air besar ok je.