Bacaan minum air gula

Saya minum air gula bacaan sebelum 5.19 & selepas 2jam 6.6 Saya kene bsp. Kira sangkut. Kalau kawan2 mcmna?

17 Balas

Hehehe..xade tinggi sangat tu..sy b4 5.2..lepas 9.2..🤣..dari 28weeks sampai sekarang dh 34weeks still kena buat lagi,walaupun dah ok control..alasan katanya nak monitor..belom lagi buat bp 2hari sekali sebab mak ade darah tinggi..then kebetulan haritu migrain datang lepas tampal gigi..naik segan muka ni ulang alik pharmacy..yg glukometer tu ada beli..bape botol dah abis..😅