boleh tolong sayaaa !

assalammualikum ibu-ii semua .. boleh kongsi dengan saya tak berapa bacaan lepas 2jam minum air gula? kalau sangkut bacaan dari berapa ye ? maaf saya kali pertama minum .. risau je rase 😭

8 Balas

8 da kira gdm.. sy sipi2 je masa minum dulu 7.6 😂 nasib tak sangkut. ni sy puasa malam dr jam 8.. minum air masak bnyk2.. insya Allah moga mudah urusan ya😊

Xsure sama tak gov/private, tp kat Klinik Ajwa, after 2 jam gula,.7.7 max. 7.8 atas pagar, lebih tu gdm.

3y ago

sama ni.. betul 😊

lain klinik lain cara.. ada yg 6 pun xok,ada yg 6.5, 7 ke... so ikut kkia yg awk follow up..

KK Kota dmnsara, sbelum minum mst kurang dri 5, sleps mnum kurg dri 7.8

5.2 ke bawah ok lagi tapi kalau 5.3 keatas merahlah jawabnya.

3y ago

Smla dgn kk sy.. Klau 5.3 keats dh merah, nsb baik mgu lpas minum air gula xsangkut... Sblm minum 4.3,after 2j 4.6 alhamdulillah... Klau xjenuhla nk kn bt bsp

kk tmpt syg x boleh lebih 7.8 slps minum air gula

Sy sblm mnum air gula.4.5...slpas 2jam 6.5..ok

7.6 still sangkut kt kk sy