Bacaan minum air gula

Saya minum air gula bacaan sebelum 5.19 & selepas 2jam 6.6 Saya kene bsp. Kira sangkut. Kalau kawan2 mcmna?

17 Balas

macam Saya bacaan sblm 4.1 selepas 2 hours 5.2.. cik misi Suh p minum lagi skli pada 28 week

5y ago

alhamdullilah,sy Dah 19 week.. minum air gula Ritu lmbt dalm 17 week baru minum... Masa trimister pertama x bleh mkn...tgk mknan je loya nk muntah..boleh minum air masak n buah je..sampai berat pn statik jek x naik2..elok je masuk trimister kedua..jadi lapo manjang🤣🤣🤣...lpas 2 jam mesti Cari makanan...😆😆😆... dia punya lapo Len macam😂😂

Mcm sy..bacaan sblm mnum air gula 5.3.. bacaan slps mnum air gula ok pula. Kena la bt bsp

5y ago

Yep..sangkut bacaan sebelum. Slps mnum air gula 6.7 ..

sy sebelom mnum 4.9 lps mnum 7.8 😂 skrg kena bhp sebulan sekali..😂

Aduh. Risaunya. Sy 16hb ni mnm air gula.

5y ago

Hahaha baik

Amalkn sup lobk putih

5y ago

Aah yaaa. Buat sup mcm mn tkpe asalkn letk lobk putih

saya dlu 8.8 .

6.6dah sangkut ke..

5y ago

Bacaan saya tu sangkut sebelum minum air gula, selepas ok nurse ckp. Sebelum tu die nak 5.1 kebawah saya 5.19