mengandung lagi

Saya mengandung lagi selepas 4 bulan melahirkan anak . Apakah risiko nya? Bercampur baur perasaan

36 Balas

Risiko nye komplikasi pd rahim...maybe ade bersalin dgn selamat tp kite tak boleh menolak kemungkinan komplikasi rahim pecah terjadi sbb rahim blom ckup kuat..sbb tu nurse & doc suh jarakkan ank sekurang2 nye 2 tahun utk rahim pulih smula..tp da pregnant xboleh nk buat ape..trime je..nurse or doc bising trima je la..doa yg baik2 InsyaAllah